Een goede voorbereiding is het halve werk

Interviewvoorbereiding

Ook bij interviews en persconferenties. Want hoe reageert u als u kritische vragen van journalisten krijgt? Staat u op uw gemak voor de camera? En bent u wel goed voorbereid? Veel managers moeten op deze vragen het antwoord schuldig blijven. Zonde, want een slechte beurt voor de camera of microfoon kan uw organisatie fikse reputatieschade opleveren.

Kritische journalisten
De mediaspecialisten bij &ReputatieControleĀ hebben decennialange ervaring met factoren als kritische persvertegenwoordigers, complexe reorganisaties, sterke bestuurders, grote moederbedrijven en dwingende stakeholders. Wij brengen het spanningsveld rondom uw organisatie in kaart en stellen gedetailleerde vragenlijsten op om u te prepareren voor zelfs de meest lastige vragen van kritische journalisten.

Optimale prestaties
Op unieke wijze zorgen wij ervoor dat u altijd alle feiten paraat heeft en tot in de puntjes voorbereid bent op perscontacten. Een goede voorbereiding geeft u de zekerheid en de rust die nodig zijn om optimaal te presteren. Slechte beurten op een persconferentie behoren hiermee tot het verleden.