Mediaplanning is tegenwoordig een zeer complexe discipline

Media planning

Door het toenemende aanbod van offline en online media is er meer keuze dan ooit tevoren. Maar hoe kiest u de beste media om een belangrijke boodschap aan uw doelgroep over te brengen? En via welke kanalen communiceert u als er sprake is van reputatieschade? De keuzes die u hierin maakt zijn bepalend voor de mate waarin uw boodschap de doelgroep effectief bereikt.

Mediaplanningsproces
Oppervlakkige kennis van het mediaplanningsproces is tegenwoordig niet langer voldoende. Naast een keuze voor bepaalde middelen, is ook de timing van mediaplaatsing van essentieel belang. Enkele uren verschil kan de reputatie van uw bedrijf maken of breken. Ervaring in de mediawereld en inzicht in het krachtenveld rondom een organisatie zijn onontbeerlijk om dit proces in goede banen te leiden.

Communicatiestrategie
&ReputatieControle beschikt over de kennis en expertise om het volledige mediaplanningsproces voor u te verzorgen: van briefing en media- en middelenkeuze tot aan budgetinrichting en media-inkoop. Wij creëren een gedetailleerd mediaplan op maat en zorgen voor de juiste mediaplaatsing op het juiste moment. Dit doen we in nauwe samenspraak met u, zodat u altijd de touwtjes in handen heeft en de volledige regie over het communicatieproces voert.