Vertrouwen komt te voet maar vertrekt te paard

Risico- en crisiscommunicatie

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe u en uw organisatie zouden reageren op die onverwachte linkse directe, in geval van een calamiteit of een onverhoedse crisis? Er staat namelijk nogal wat op het spel: niets meer of minder dan de zwaarbevochten goede naam en faam van uw bedrijf. Door het inschakelen van &ReputatieControle bent u verzekerd van een effectief strijdplan om sterker uit de crisis te komen: de quick win.

24/7 bereikbaarheid
Wij weten namelijk dat het niet alleen het probleem zelf, maar ook de reactie hierop is die de uiteindelijke impact ervan bepaalt. Op basis van langjarige ervaring met risico- en crisiscommunicatie, helpt &ReputatieControleĀ uw organisatie om adequaat te reageren in moeilijke tijden. Timing is van essentieel belang. Wij werken daarom met een speciaal draaiboek, waarin de verschillende communicatiefases tijdens een crisis gedetailleerd worden beschreven. Indien gewenst staan onze specialisten u 24/7 terzijde, zodat de rimpeling snel uit de vijver verdwijnt.

Geheimhouding
Heeft u met spoed advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Uw aanvraag wordt met uiterste vertrouwelijkheid behandeld. Discretie is contractueel gegarandeerd.